Kalendarium

En överblick över de evenemang, seminarier och konferenser som Naturvårdsverket arrangerar. Här finns också länkar till evenemang där vi deltar med experter eller som utställare.

Vald dag: den 11 november 2020

Kommande händelser

 • Viltkonferensen 2020

  För andra året i rad slås Viltförvaltarkonferensen och Viltforskningsdagarna samman till den gemensamma Viltkonferensen. En nyhet för i år är att konferensen genomförs helt digitalt. Temat för Viltkonferensen 2020 är ”Från kunskap till handling – med kommunikation som verktyg”.

 • En effektiv framtida hantering av förorenade sediment

  Hur kan vi gemensamt bidra till en effektiv framtida hantering av förorenade sediment? Inom regeringsuppdraget om förorenade sediment vill vi skapa bättre förutsättningar för en mer effektiv hantering. Därför anordnar vi detta seminarium och bjuder in dig som på ett eller annat sätt är involverad i arbetet för åtgärder av förorenade sediment.

 • MKB-dagen 2020

  Välkommen till årets MKB-dag som sker i digitalt format.

 • Webbinarium om digitala kartunderlag om lövskog

  I december arrangerar SLU Miljöanalys och Naturvårdsverket ett webbinarium med tillhörande digital workshop med fokus på heltäckande underlag om lövträd/lövskog och hur dessa kan nyttjas inom arbetet med grön infrastruktur.

 • DNA-konferens 2020

  Välkommen till två inspirerande dagar om DNA-metodik i miljöarbetet. Den 8-9 december 2020 bjuder Naturvårdsverket och Havs- och vattenmyndigheten in till en digital nordisk konferens. Inbjudan och information om anmälan kommer inom kort.