Kalendarium

En överblick över de evenemang, seminarier och konferenser som Naturvårdsverket arrangerar. Här finns också länkar till evenemang där vi deltar med experter eller som utställare.

Vald dag: den 27 mars 2020

 • Regionala miljömålskonferenser 2020 – Varberg

  Välkommen till en konferens om miljö, regional tillväxt och hållbar utveckling för personer i strategiska positioner från näringsliv och offentlig verksamhet. Detta är den första av tre konferenser.

Kommande händelser

 • Plast i vården - dialogmöte

  Naturvårdsverket och Nationella Kansliet, Hållbar Upphandling, bjuder in till ett dialogmöte på temat Plast i vården.

 • Regionala miljömålskonferenser 2020 – Kalmar

  Välkommen till en konferens om miljö, regional tillväxt och hållbar utveckling för personer i strategiska positioner från näringsliv och offentlig verksamhet. Detta är den andra av tre konferenser.

 • Regionala miljömålskonferenser 2020 – Luleå

  Välkommen till en konferens om miljö, regional tillväxt och hållbar utveckling för personer i strategiska positioner från näringsliv och offentlig verksamhet. Detta är den sista av tre konferenser.

 • Tankesmedja för friluftsliv 2020

  Välkommen till Tankesmedja för friluftsliv den 28–29 april på Djurönäset, Stockholm. Boka in datumen redan nu!

 • Samverkan om hållbart nyttjande i odlingslandskapet

  För att kunna bidra till ett hållbart nyttjande i odlingslandskapet är vi många aktörer som behöver samverka och jobba över gränserna mellan landsbygds-, naturvårds- och kulturmiljöfrågor. För att öka samverkan bjuder Jordbruksverket och Naturvårdsverket in till ett webbinarium där vi gemensamt informerar om och diskuterar dessa frågor.

 • Naturvårdsverkets forskningsdag

  29 april bjuder vi in till Naturvårdsverkets forskningsdag där du får chansen att lyssna till de forskare som har fått forskningsmedel från Naturvårdsverket.

 • Hälsorelaterad miljöövervakning

  Naturvårdsverkets möte om hälsorelaterad miljöövervakning syftar till att presentera, sprida och diskutera resultat och frågor med anknytning till pågående verksamhet.