Kalendarium

En överblick över de evenemang, seminarier och konferenser som Naturvårdsverket arrangerar. Här finns också länkar till evenemang där vi deltar med experter eller som utställare.

Vald dag: den 24 oktober 2019

Kommande händelser

 • Regionala miljömålskonferenser 2020 – Smartare, grönare Sverige

  Välkommen till en konferens om miljö, regional tillväxt och hållbar utveckling för personer i strategiska positioner från näringsliv och offentlig verksamhet. Detta är den första av tre konferenser. Boka redan upp dagen i din kalender!

 • Regionala miljömålskonferenser 2020 – Smartare, grönare Sverige

  Välkommen till en konferens om miljö, regional tillväxt och hållbar utveckling för personer i strategiska positioner från näringsliv och offentlig verksamhet. Detta är den andra av tre konferenser. Boka redan upp dagen i din kalender!

 • Regionala miljömålskonferenser 2020 – Smartare, grönare Sverige

  Välkommen till en konferens om miljö, regional tillväxt och hållbar utveckling för personer i strategiska positioner från näringsliv och offentlig verksamhet. Detta är den sista av tre konferenser. Boka redan upp dagen i din kalender!

 • Tankesmedja för friluftsliv 2020

  Nästa års Tankesmedja för friluftsliv är den 28–29 april på Djurönäset i Värmdö. Save the date!

 • Naturvårdsverkets forskningsdag

  29 april bjuder vi in till Naturvårdsverkets forskningsdag där du får chansen att lyssna till de forskare som har fått forskningsmedel från Naturvårdsverket.

 • Hälsorelaterad miljöövervakning

  Naturvårdsverkets möte om hälsorelaterad miljöövervakning syftar till att presentera, sprida och diskutera resultat och frågor med anknytning till pågående verksamhet.